Ervaringen van cliënten

Individuele behandelingen

Ik ben met een heel andere hulpvraag bij Angelique terechtgekomen. Onze dochter had moeite met het verlies van een dierbare. Hier waren wij heel tevreden over.
Terwijl Angelique mijn dochter hielp, kwam echter mijn oude pijn, namelijk mijn pestverleden, weer naar boven. Hoewel ik ben gepest in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar, heeft dit mijn leven enorm beïnvloed. Soms positief, maar heel vaak negatief. En zelfs nu na 23 jaar, een burn out een paar jaar geleden en bijbehorende therapieën liep ik hier nog steeds tegenaan. Natuurlijk weet ik niet of dit pijnlijke verleden ooit nog om de hoek komt kijken, maar meer dan ooit voel ik na mijn behandelingen en de opdrachten een rust. In tegenstelling tot andere therapieën die vaak vooral cognitief zijn en waarbij je negatieve gedachten omzet, voelt deze therapie veel natuurlijker. Het geeft aan wie ik werkelijk ben en daarom geeft het ook rust. Het is geen trucje of het wegstoppen van een gevoel, nee je doorleeft het en neemt afscheid. En na 23 jaar was ik er ook aan toe om afscheid te nemen van dit stuk. Ik kan dit zeer zeker aanraden voor mensen die net als mij door hun pestverleden, onzeker en faalangstig zijn en steeds maar willen pleasen. Sta open voor deze nieuwe benadering!
Ik ben in ieder geval blij dat ik dit negatieve verleden achter mij laat en daarmee ook de drang om steeds maar weer mijzelf te bewijzen en ja te zeggen. Bedankt lieve Angelique voor dit traject en je wijze inzichten.Tamara Gorski 17-02-2020

Wat ik vooral heel mooi vind aan Angelique is haar balans tussen zachtheid en confrontatie. Ze toont begrip/medeleven, maar weet ook op de juiste momenten te confronteren, zonder daarbij te oordelen. Door haar werkwijze komen er dingen aan bod die veel inzicht hebben gegeven in mezelf. Dat helpt om vooruit te komen in het leven. Angelique neemt de tijd voor haar cliënten, of ze nu een kind behandelt, of een volwassene. Het gehaaste gevoel van alledag is daardoor tijdens een behandeling eventjes verdwenen. Bovendien is de praktijk van Angelique gelegen op een hele mooie plek in het Limburgse landschap. Dat geeft ook meteen een gevoel van rust en kalmte. Het is een geruststellende gedachte dat je met elke lichamelijke en/of geestelijke klacht bij haar terecht kunt en dat die klachten na behandeling(en) verminderen of zelfs verdwijnen. Als een traject afgesloten kan worden zal Angelique dit ook aangeven. Ze denkt mee met de cliënt en komt heel oprecht over. Vera 27-08-2019

Wir sind auf Empfehlung einer guten Freundin zu Angelique gekommen. Angelique ist eine einfühlsame und großartige Frau die meine Tochter und ich gleichermaßen direkt ins Herz geschlossen haben. Mit ihrer ruhigen und kompetenten Art hat sie mir die Augen geöffnet und meiner Tochter geholfen. Sie war seit dem Besuch bei Angelique nicht mehr krank 😊!!! Beim zweiten Besuch bei Angelique behandelte sie mich ganz spontan. Es war großartig und ich war danach sprachlos. Viele Dinge sehe ich nun mit anderen Augen. Da lohnt sich auf jeden Fall der Weg aus Köln. Ich werde dich auf jeden Fall weiterempfehlen liebe Angelique ♥️ Daniela Müller 15-08-2019

Lieve Angelique, Allereerst waren we een beetje sceptisch toen we voor het eerst met Finn naar jouw praktijk kwamen. Echter tijdens de behandeling was ik diep onder de indruk van jouw werkwijze, en nog verbaasder was ik toen Finn in de loop van de weken langzaam aan positief begon te veranderen. In totaal zijn we 2x bij je geweest, waarna Finn bij de tweede keer Bloesem tinctuur mee kreeg, wat hij zelf op gevoel gekozen had, ook dat had zo zijn positieve uitwerking. Blij ben ik dus, en Finn trots, als de juf vertelt dat ze sinds lange tijd een vrolijke rustigere Finn in de klas heeft. Heel hartelijk bedankt voor je hulp. Mocht ik je voor wat voor reden dan ook nodig hebben in de toekomst, dan val ik zeker op je terug! Mvg, Wendy Herresma en Mark Loderus, ouders van Finn 17-04-2019

Aufgrund einer seit vier Wochen andauernden Kehlkopfentzündung bei meinem 13jährigen Sohn wandte ich mich zuerst an unseren Kinderarzt, dann an verschiedene Hals-Nasen-Ohren-Ärzte und schließlich an die Uniklinik. Dort wurden wir stationär aufgenommen und mit Antibiotikum, Adrenalin und Cortison behandelt. Alles blieb ohne langfristigen Erfolg. Die Stimme blieb komplett weg, hinzu kam eine beängstigende Atemnot. Eine Familienangehörige erzählte mir daraufhin von der Therapiemöglichkeit der Kinesiologie. Sie selbst hatte bei Frau Manders sehr positive Erfahrungen gemacht und gab mir daraufhin die Kontaktdaten von Frau Manders.
Wir vereinbarten einen Termin, der am übernächsten Tag sein sollte. Obwohl ich vorab etwas Sorge bezüglich der langen Wegstrecke hatte (es waren 96 km!), so kamen wir doch schnell und gut an. Wir wurden sehr herzlich empfangen und fühlten uns sofort willkommen.
Angelique Manders erklärte meinem Sohn auf eine sehr verständliche Weise, dass der Körper aus drei Zusammenspielern besteht: Der physische Körper, der mentale Verstand und die Emotionen. Sie erklärte ihm daraufhin, dass es manchmal vorkommt, dass diese drei Zusammenspieler nicht mehr gut miteinander kommunizieren. Dies führt dann zu einem Ungleichgewicht an Energie. Frau Manders erklärte als nächstes, was es mit der Kinesiologie auf sich hat. Frau Manders erklärte meinem Sohn, dass Schmerzen oder Blockaden oft eine „Botschaft“ für uns haben. Je besser wir sie hören und ernst nehmen, desto schneller kann der Körper von selbst heilen und wieder in das ursprüngliche Gleichgewicht zurückkehren. Über das Feedbacksystem des Muskeltestens ist es möglich, den Körper auf einfache Art direkt zu befragen. Solche Fragen können etwa sein: "Soll ein bestimmter Akupunkturpunkt ausgeglichen werden? Ist ein bestimmtes Heilkraut, eine Blütenessenz, ein homöopathisches Mittel hilfreich für den Betroffenen? Ist ein bestimmtes Nahrungsmittel, eine (vorgestellte) soziale Situation für ihn ungünstig oder stressbesetzt?" Der Hauptvorzug liegt darin, dass der eigene Körper mitteilt, was zur Behebung eines bestimmten Problems oder zur Erreichung eines bestimmten Ziels getan werden kann. So wird sichergestellt, dass nur jeweils die angemessenen, vom Körper geforderten und akzeptierten Maßnahmen ergriffen werden. Er gibt vor, was wann wo und in welcher Reihenfolge getan werden soll.
In unserem Fall führte die zweistündige Behandlung innerhalb von zwei Tagen zur vollkommenen Genesung! Was vorher wochenlange Inhalationen, Medikamentengabe und Untersuchungen nicht bewirken konnten, das bewirkte eine einzige Behandlung bei Frau Manders! Während der Behandlung führte Frau Manders ein behutsames Gespräch, erklärte jede Handlung und stellte immer wieder Fragen, die mein Sohn „aus dem Bauch heraus“ beantworten sollte. Ich war stiller Zuschauer und war tief beeindruckt, was für klare Botschaften der Körper ohne zu zögern hatte. Jedes Detail passte zusammen, alles ergab plötzlich einen Sinn! Besonders beeindruckend fand ich die Tatsache, dass der eigene Körper so stark ist, dass er sich selbst heilen kann. Während der Behandlung wird man quasi „angeschubst“, um dann selbständig wieder ins Gleichgewicht zu kommen.
Ich bin sehr dankbar, diese wertvolle Erfahrung mit Frau Manders gemacht haben zu dürfen! Ich würde keinen Moment zögern und diese Art der Behandlung jederzeit wiederholen, wenn es nötig ist. Miriam Kluth 06-04-2019

(vertaling en samenvatting bovenstaande recensie) Mijn 13-jarige zoon E,had al vier weken last van een keelontsteking en had hij geen stem. Ik wendde me eerst aan onze kinderarts, vervolgens naar verschillende keel-neus-oor-artsen en tenslotte naar de universitaire kliniek. In het ziekenhuis werd hij behandeld met antibiotica, adrenaline en cortison en moest hij veel onderzoeken ondergaan. Alles bleef zonder succes op lange termijn. Zijn stem bleef weg, net als een angstaanjagende kortademigheid. Een familielid vertelde me toen over de mogelijkheid van een kinesiologische behandeling. Zij had zelf zeer positieve ervaringen met mevrouw Manders. Ik dacht baadt het niet dan schaadt het niet. Ik kon al snel bij haar terecht en alhoewel ik me wel wat zorgen maakte over de lange reis (het was 96 km!), kwamen we snel en goed aan. We werden warm ontvangen en onmiddellijk voelden we ons welkom.
Angelique legde aan mijn zoon op een zeer begrijpelijke manier uit hoe het lichaam, ons gevoel en ons denken nauw samenwerken maar ook dat het soms gebeurt dat deze drie niet meer goed met elkaar communiceren. Dit leidt dan tot een onevenwichtige verdeling van energie. Via de kinesiologie krijgen we inzicht waar de energie niet goed verdeeld is en waarom.  Blokkades hebben een "boodschap" voor ons. Hoe beter we ze horen en serieus nemen, hoe sneller het lichaam zichzelf kan genezen en terug keert naar het oorspronkelijke evenwicht.
In ons geval leidde de twee uur durende behandeling tot een perfect herstel binnen twee dagen! Terwijl eerder weken van inhalaties, medicatie en tests geen effect had, resulteerde  één enkele behandeling van mevrouw Manders tot volledig herstel. Tijdens de behandeling, legde ze elke stap duidelijk uit. Ik was een stille toeschouwer en was diep onder de indruk van de duidelijke boodschappen die het lichaam had en die zo herkenbaar waren. Elk detail past bij elkaar, alles was ineens logisch! Ik was erg onder de indruk dat het lichaam zo sterk is dat het zichzelf kan genezen. Tijdens de behandeling krijg je inzicht en een zet in de juiste richting om het vervolgens op eigen kracht op te lossen.
Ik ben zeer dankbaar dat ik deze waardevolle ervaring heb gehad met mevrouw Manders! Ik zou in de toekomst geen moment aarzelen om een afspraak te maken wanneer dat nodig zou zijn. Mirjam Kluth 06-04-2019

Angelique is een hele lieve warme en wijze vrouw, waar ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik had het gevoel dat mijn leven 1 groot gevecht was met alleen maar tegenslagen. Door alle gebeurtenissen was ik emotioneel geblokkeerd. Door Angelique heb ik al mijn traumatische ervaring kunnen verwerken op de juiste manier. Door de gesprekken heb ik antwoorden gekregen waar ik mijn hele leven mee rond liep en zijn mij veel dingen bewust geworden, hierdoor heb ik geleerd om dingen los te laten. Ik heb mezelf weer terug gevonden, geleerd mijn grenzen te leggen en mijn emoties te kunnen tonen. Ik voel me als een heel nieuw mens, mijn denken en doen is compleet veranderd waardoor ik nu een positiever en een gelukkiger mens ben geworden en kijk ik nu anders naar het leven, het gevoel alsof ik mijn zware rugzak heb kunnen afleggen en weer kan genieten van het leven. Ik raad iedereen Menvita aan, omdat ik het iedereen gun om er positiever, sterker en gelukkiger uit te komen❤️
Angelique bedankt voor alles, dankzij jou heb ik mijn vicieuze cirkel kunnen doorbreken en bewandel ik nu een andere weg.
Liefs, Insiang 26-02-2019

Na mijn burn-out voelde ik me, ondanks de begeleiding die ik gehad had, onzeker. Ik had veel vragen over mezelf en mijn toekomst. Hoe kon ik de draad verder oppakken en niet in deze valkuilen trappen? Wat wilde ik veranderen? Dat er iets moest veranderen was me duidelijk. Maar hoe bleef ik mezelf en was er ook ruimte voor verandering? Mijn lijf bleef signalen afgeven. Eerder had ik deze gewoon genegeerd, maar dat was nu geen optie meer. Via via kwam ik bij Angelique terecht. Ik wist niet precies wat ik ervan moest verwachten, maar dacht….proberen kan geen kwaad. Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb. Angelique is heel vriendelijk en toegankelijk. Ze luistert goed en helpt me om mezelf zijn, te voelen wat ik wil en “vertaalt” wat mijn lichaam aangeeft. Elke keer houdt ze me een spiegel voor en geeft ze me nieuwe inzichten over mij, mijn gezin en mijn werk. Dankjewel Angelique! Vivian

Ik denk met regelmaat aan de goede dingen die je ons hebt geleerd, heel helpend. Tot ziens wellicht in de toekomst, dank je wel voor je deskundige begeleiding. Gemma

Ik vond de therapie niet alleen interessant maar ook gewoon heel leuk. Na elke sessie voelde ik me alsof er weer een last van me was afgevallen. Angelique heeft me geholpen beter naar mezelf te luisteren. Vooral de uitleg waarom ik bepaalde dingen doe en patronen waarin  ik vast zit, vond ik heel waardevol. Soms lopen de dingen in het leven niet zoals je wilt en is het moeilijk om er weer de juiste draai aan te geven. Angelique geeft de juiste context die je nodig hebt om weer positief op pad te gaan. Wat ik heel fijn vond, is dat Angelique onthoudt wat je al eerder verteld hebt. Ze grijpt hier vaak naar terug en verbind daar weer nieuwe inzichten aan. Heel fijn dat je niet steeds alles opnieuw hoeft te vertellen. Angelique is heel positief, geïnteresseerd, persoonlijk en hartelijk. Ik voel me gehoord en begrepen. Sandra

Ik begon een jaar geleden met mijn zoontje omdat hij niet naar school wilde en dit leidde tot emotionele situaties waarbij hij uiteindelijk vaker thuis bleef als naar school ging. Gelijk in de eerste sessie kwam naar voren dat hij mijn gevoelens spiegelde. Ik heb een erg traumatische schooltijd gehad. Ik heb hier met hem over gepraat onder begeleiding van Angelique. Daarna ben ik actief aan de slag gegaan om de oorzaken en gevoelens boven water te krijgen en deze te verwerken. Door middel van toegepaste kinesiologie liet Angelique steeds weer zien waar ik in vast liep. In gesprekken en met oefeningen konden we alle gevoelens en blokkades boven water krijgen en deze ook stukje bij beetje loslaten. Het is een lang proces geweest, maar ik ben zo dankbaar voor al haar tips en methoden. Mijn zoontje heeft geen buikpijn meer als hij naar school moet, is niet meer emotioneel en behalve de gezonde tegenzin die hij af en toe heeft, gaat hij nu met plezier naar school. Ze heeft mij en mijn zoontje echt geholpen. Liefs Ellen

Voordat ik bij Angelique aanklopte voor hulp, had ik een heftige periode achter de rug, inclusief psychologische hulp, toch zat ik nog niet goed in m'n vel, had bijna dagelijks tranende en branderige ogen, hoofdpijn en af en toe flinke migraine. Nu een aantal maanden en plusminus 7 behandelingen later, kan ik zeggen dat ik het onder controle heb. Omdat ik nu weet dat de oorzaak de relatie met mijn vader was. Dankzij Angelique heb ik het een plaats gegeven en weet ik wat me te doen staat als ik weer in dezelfde situaties terechtkom. Wat me zo aanspreekt aan de behandelingen is dat er geen medicijnen aan te pas komen (of op natuurlijke basis) en de gesprekken met Angelique zijn zo ontspannen, helder en leerzaam, dat het bijna vanzelf gaat. Daar ben ik zo blij mee, ik heb geen hoofdpijn en last van mijn ogen meer. Tevens zit ik veel beter in mijn vel en heb meer energie. Angelique, super bedankt voor de wijze woorden, het meeleven en je heldere inzichten van mijn leven. Anja

Vandaag had ik een 4e afspraak bij Angelique. Verschillende benodigde tools werden in de afgelopen voorafgaande sessies ingezet om mijn gevoelens, pijn, boosheid en teleurstellingen helder te krijgen. Vaak legde ik de schuld bij de ander. Nu begrijp ik dat al die momenten voor mij leermomenten zijn of soms een spiegel. Geen makkelijke hoor! Ik kreeg ook thuisopdrachten mee: Zelf zou ik momenten gaan opschrijven van irritatie en onaangenaam gedrag.  Poeh dat waren er meer dan ik dacht. In het opschrijven zag ik ook steeds vaker herhalingen of een gelijksoortige situatie maar dan in een ander jasje. Een hele ontdekking die ik pas zag toen het op papier stond. Ook het zien van mijn eigen kind die tegen dezelfde frustratie oploopt als ik en hoe ik als goede redder het voor hem op wil lossen wetende zelf door welke pijn hij gaat. Fijn was het om te zien dat het gezonde deel trouw wacht tot ik van mijn momenten iets heb geleerd. In dit alles leerde ik vandaag wel het mooiste denk ik en dat is mezelf de moeite WAARD te vinden. Milanda

Soms heb je iemand nodig die je de weg wijst. Iemand die je uitleg geeft over de dingen die je overkomen in je dagelijkse leven. Iemand die je weer positief leert denken over de moeilijke en lastige situaties. Iemand die je advies geeft. Die iemand heb ik gelukkig gevonden bij MENVITA. Angelique hartelijk bedankt. Anja BMans

Het laatste half jaar ben ik een paar keer bij Menvita geweest. Ik had namelijk regelmatig last van mijn bovenarm maar de huisarts kon niets vinden. Angelique paste verschillende methodieken toe. Eerst zocht ze de oorzaak met behulp van toegepaste kinesiologie. De test gaf aan dat ik graag wil dat het zo gebeurt zoals ik dat wil en het lastig vind om me aan situaties over te geven. Dit zorgt voor stress in mijn lijf en daar reageert mijn arm met klachten op. Ze heeft samen met mij gekeken waar die behoefte aan controle vandaan komt. Daarna hielp ze mij afscheid te nemen van oude gevoelens. In gesprekken en door middel van oefeningen maakte ze me bewust dat de achterkant (nadeel) van deze controle is dat ik mezelf in de weg zit, stress veroorzaak in mijn lijf en niet goed vooruit kom. Maar ook heeft ze mij laten zien wat de voorkant (voordeel)van deze controle is. Ik heb door die controle veel bereikt en hoef dat niet te veroordelen. Al deze informatie maakt ze voor mij heel concreet waardoor ik thuis ook heel goed weet wat ik kan doen. Ik leer nu wanneer ik de controle moet inzetten en wanneer het beter is om de controle los te laten. Marijke

Ervaringen uit de diverse workshops

Twee jaar na mijn scheiding merkte ik dat ik één deel van het verwerkingsproces nog niet ‘afgerond’ had, nl vergeving van mijn partner én vergeving van mijzelf, om de dingen die gebeurd waren, en de dingen die niet gedaan waren. Dat stukje niet-vergeving zat mij in de weg, het bleef ergens knagen. Door de workshop "Vergeven hoe doe je dat?" heen zijn alle aspecten van vergeving aan bod gekomen, in de vorm van theorie, een verhaal, oefening of een stukje muziek. Het allerbelangrijkst waren voor mij de oefeningen waarin we in een veilige sfeer die Angelique creëerde stappen konden zetten in dit proces. De vrijheid die ik daardoor heb gekregen geeft ruimte voor nieuwe stappen in mijn leven. Muriél

Dein Workshop "Vergeven, hoe doe je dat?" kam für mich wie ein Geschenk. So lange schon habe ich nach einem Weg gesucht der mir zeigt, wie man sich selber vergeben kann. Ich hatte kein Bild davon wie das gehen soll. Schön war, dass du uns die einzelnen Phasen der Vergebung gezeigt hast. Jede Phase hast du theoretisch erklärt und jeden einzelnen von uns im Workshop persönlich erfahren lassen. Ich für meinen Teil habe sehen können, welche Phase der Vergebung ich immer konsequent gemieden habe und warum ich das so ist. Diese Erkenntnis hat mir viel gebracht, nicht nur im Prozesse der Vergebung sondern auch für andere Situationen in meinem Leben. Ich möchte danke sagen für die vielen kleinen Hilfen und die liebevolle persönliche Unterstützung während des Workshops. Ich komme gerne wieder in einen deiner Workshops. Liebe Grüße, Claudia

(Vertaling: Jouw workshop "Vergeven, hoe doe je dat?" kwam voor mij als een cadeau. Ik heb al zo lang gezocht naar een manier die mij laat zien hoe je jezelf kunt vergeven. Ik had er geen beeld bij hoe dat zou moeten. Mooi vond ik, dat je ons de op zich staande fases van vergeving hebt laten zien. Je hebt iedere fase theoretisch verklaard en ieder van ons voor zichzelf in de workshop persoonlijk laten ervaren. Ik voor mijn deel heb kunnen zien welke fase van vergeving ik consequent vermeden heb en waarom dat zo is. Dit inzicht heeft mij veel gebracht, niet alleen in het vergevingsproces maar ook voor andere situaties in mijn leven. Ik wil je bedanken voor de vele kleine handreikingen en de liefdevolle persoonlijke ondersteuning tijdens de workshop. ik kom graag weer naar een van je workshops. Liefs, Claudia)

"Vele jaren geleden ben ik op een voorlichtingsavond "Ontmoet Jezelf" geweest. Tijdens deze avond werd verteld en gedemonstreerd door 2 Marcos therapeuten wat Marcos- therapie en de workshops "Ontmoet Jezelf" inhoudt. Ik raakte enthousiast en heb me opgegeven voor de groepssessies "Ontmoet Jezelf". Op dat moment zat ik in een lastige fase van mijn leven (echtscheiding, ongewenst kinderloos, nieuwe IVF- behandelingen met nieuwe partner, ziekte van mijn moeder, acceptatie kinderloos blijven…) en ik hoopte op wat ondersteuning tijdens dit proces. "Ontmoet Jezelf" heeft me heel veel gebracht. Je leert hoe je anders naar jezelf kunt kijken, hoe je anders met jezelf om kunt gaan, je leert hoe je met bepaalde (vervelende) situaties (privé of op je werk) om kunt gaan, je leert hoe je jezelf een spiegel voor kunt houden, hoe je voor jezelf op kunt komen. In het begin vond ik praten in een groep, en ook nog over jezelf praten, heel eng en spannend. Maar bij Fons en Angelique en bij een groep mensen die zo graag aan zichzelf willen werken, is niks eng of spannend! Iedereen laat elkaar in haar of zijn waarde. Niks is gek, raar of vreemd. Alles is bespreekbaar. Ook leer je ontzettend veel van elkaar tijdens zo'n avonden. De adviezen die tijdens zo'n avond door Fons en Angelique aan iedereen worden gegeven, kun je vaak op jezelf toepassen. Ze zijn professionele, zorgzame, lieve mensen waar je echt iets aan hebt en je altijd met de juiste adviezen te woord staan. "Ontmoet Jezelf" zorgt er voor dat ik altijd aan mezelf blijf werken en dat heb ik nodig! Chantal Raaijmakers.

"Al geruime tijd neem ik deel aan de workshop Ontmoet Jezelf. Het is verrassend hoeveel bruikbare tips en handvatten ik hier krijg voor alledaagse dingen waar ik geregeld tegenaan loop. Vaak wordt een spiegel voorgehouden wat betreft vastgeroeste gewoontes en hierbij worden mogelijkheden aangegeven hoe het anders kan. Soms heb ik geen zin om naar de bijeenkomst te gaan, maar aan het einde van de avond vond ik het toch weer leerzaam en heb ik er iets van opgestoken; neem ik iets mee, om aan te werken of anders te bekijken. Het zijn levenslessen voor iedereen." D.G.

"Ik neem nu ongeveer drie jaar deel aan de workshop OntMoet Jezelf. In het begin moest ik best even wennen aan het delen van mijn gevoelens in een groep, nu zie ik juist de meerwaarde van de groep. Je leert er veel van en met elkaar. Ik heb er echt anders door leren denken en sta veel positiever en krachtiger in het leven. Het is nu een onderdeel van mijn leven, onderhoud van mijzelf (je auto geef je toch ook op tijd een onderhoudsbeurt!) Angelique en Fons geven fijne begeleiding, tijdens de workshop is er voor iedereen voldoende aandacht en ze geven opbouwende adviezen en tips mee." K.S.

"Ik volg de workshop sinds vorig jaar september 2014, ik voel me erg op mijn gemak in de groep. Hier kan ik al mijn dingen zonder schaamte en zonder te worden veroordeeld vertellen. Krijg vervolgens hele goede handvatten en tips voor een vervolgplan. Wat ik heel fijn vind is dat jullie doelgericht te werk gaan, eerst omschrijven waar je precies aan wil werken komend jaar. We kijken terug naar wat het me heeft opgeleverd, hoe ik nu met bepaalde zaken omga, waar ik een jaar geleden tegen vastliep." Lieve groetjes MD.