Agenda

Op deze pagina vind je de activiteiten die op dit moment gepland staan.

Je kunt je aanmelden door op de button "aanmelden" te klikken en het formulier in te vullen. Wanneer ik de aanmelding heb ontvangen, krijg je altijd per mail een bevestiging van mij.

 

Vrouwencirkel

Het doel van deze workshop is jezelf ontmoeten, het verdiepen van het inzicht in jezelf en het krijgen van handvatten om het nieuwe inzicht ook toe te kunnen passen in je persoonlijke situatie. Het zijn kleine groepen van 4 á 5 personen. De workshop vindt eenmaal per maand plaats gedurende 10 avonden per jaar. Instappen kan het hele jaar en je kunt je inschrijven voor 5 of voor 10 avonden.

In deze workshop leer je je bewust te worden van je denken.

  • Je ontdekt hoe je gedachten je gevoel en zelfs je gedrag beïnvloeden.
  • Je leert zonder oordeel naar jezelf te kijken.
  • Je leert te praten over de dingen die je bezighouden en juist door erover te praten kom je tot de ontdekking, dat er meer mensen zijn die hetzelfde ervaren en ook hetzelfde denken als jij.
  • In veel onderzoeken is al vastgesteld, dat kunnen praten over de dingen die je bezighouden, je levensenergie en een goede gezondheid geven. Onderzoeken bevestigen ook dat zaken waar je niet over praat, omdat je dat niet durft, of omdat jij je daar bijvoorbeeld voor schaamt, je ziek kunnen maken. Praten haalt de zwaarte ervan af en dat leidt tot opluchting en bevrijding.
  • In de workshop leer je duidelijk te zijn in wat voor jou belangrijk is. Je ontwikkelt het vertrouwen om achter jezelf te staan, om uit te drukken wat je denkt en voelt en om je grenzen aan te geven.
  • Naast praten over de dingen die voor jou belangrijk zijn, leer je om met en naar je gevoel te luisteren.

In het tabblad "kosten en vergoedingen" staat een overzicht van de kosten.

Data 2020: 15 sept, 20 okt, 17 nov.

Data 2021: 5 jan, 9 febr, 9 mrt, 6 apr, 18 mei, 15 juni.

Starten is het hele jaar mogelijk

Tijd: 19.30-21.30 uur


Locatie: Menvita, Swierderkerkweg 6, Wijnandsrade, Zuid-Limburg

Ik wil mij aanmelden voor deze activiteit.

Terug naar vorige pagina.